fbpx
Partner

Laravel webbutvecklare med både bredd o djup till Gbg

Främsta frågan till dig

Vet du om att du sällar dig till de bästa vad gäller mjukvaruutveckling för webben m h a PHP, Laravel och Twitter Bootstrap, och du vill se till helheten från ax till limpa i systemarkitektur, kodning och användardesign och är beredd att göra vad som krävs för att ta fram produkter som bidrar till bättre liv och smidigare vardag för 1000-tals för att inte säga miljoner?

Vad vi vill

Vi på Cnvert i Göteborg vill bli minst en till utvecklare till vårt kärngäng som står bakom befintliga produkten Otto. Vi vill börja jobba med dig som också både ser helheten på bredden och djupet, som är bra på att åstadkomma storverk och även har öga för god användardesign.

Arbetsuppgifter
Det är främst för två produkt-projekt, som syftar till:
– Bättre integration för nyanlända i Sverige.
– Beslutstödshjälp där avsändare kan föreslå hur mottagarna kan tänka.

Är du dokumenterat bra på att jobba självgående finns möjlighet att jobba hemifrån, men sannolikt behövs genomgång i Göteborg minst varje eller varannan måndag och ibland andra dagar också.

Krav för att klara arbetsuppgifterna

  • Du måste kunna PHP & MySQL på dina tio fingrar och har du verkligen det där goda ögat för design är du antagligen redan högpresterande också i Ajax, jQuery, HTML5 med örnkoll på Twitter bootstrap.

Meriterande

  • Känsla för form och bild och en kreativ ådra
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av PHP-ramverket Laravel

Tillträde:Snarast.

Arbetsplats: Lindholmen i Göteborg med utsikt över dockorna, älven och staden och möjligt att jobba hemifrån om du har dokumenterat goda resultat av att arbeta så.

Kontaktpersoner: Henrik Rudberg, tfn 031-3131514

Sök så här
1. Inledande webb-test
Ansök genom att först göra detta webb-test som tar dig ca 30-40 minuter, och följ instruktionerna däri:

När vi mottagit din ansökan kommer vi att höra av oss inför att ev. gå vidare till nästa steg i ansökningsprocessen som kan vara kunskapstest (se nedan) eller direkt intervju.

2. Portfölj? Visar CVt på vad du kan? Annars ev. kunskapstest
Om du har möjlighet att visa på saker du själv gjort tidigare, så kan det räcka gott och väl, men om du inte har så mycket konkret erfarenhet tar vi fram ett enkelt kunskapstest som vi ev. kan be dig att genomföra innan eventuell intervju. Testet är framtaget för att du som sökande och vi själva ska kunna få en tydlig indikation om lämplighet för tjänsten med avseende på tekniska färdigheter.

3. Vad händer sen?
Vi snackar om vad du och vi vill få ut av att jobba tillsammans, så hur vi får ihop det så det passar oss alla så bra möljigt!